Vitaily

In het moderne leven heeft bijna iedereen moeite met een optimale inname van essentiële voedingsstoffen zoals omega 3-vetzuren, vitamine D3, vitamine K2, jodium, selenium en magnesium. Zelfs bij een gezonde leefstijl. Over de jaren kunnen sluipende tekorten optreden.

Suppletie van deze sleutelstoffen is een essentiële aanvulling op het moderne leven en een zinvolle investering in de vitaliteit, zowel vandaag als richting de toekomst.

Slik geen zes verschillende potjes, maar kies voor gezond en gemak in één zakje.

Vitaily is een vernieuwend concept dat gezond én gemak combineert.

Een aantal andere belangrijke punten op een rijtje:

  • Vitaily bundelt gezond en gemak in één. Neem een dagzakje mee naar je werk of als je een weekendje weg gaat. Heb je wel een rustige ochtendroutine? De Vitaily vouwkalender die je bij iedere bestelling gratis ontvangt is een meetbare stok achter de deur om het dagzakje dagelijks in te nemen.
  • een maanddoos bevat 30 dagzakjes
  • een dagzakje bevat 3 supplementen: 2 tabletten (met magnesium, selenium en jodium) en 1 capsule (met omega 3, vitamine D3 en vitamine K2).
  • dit zijn de juiste hoogwaardige essentiële stoffen bij elkaar
  • de dagzakjes zijn van biofolie (en mogen gewoon in de groene GFT-bak)

In onderstaande afbeelding zie je duidelijk op hoeveel verschillende systemen de stoffen uit Vitaily iedere dag positief inwerken. Daarom de stelling: iedere dag vitaler.

Bestel jouw pakket via deze link https://vitaily.nl/ref/49/?campaign=Vitaily.

Let op: gebruik de code VVNVMAAND om €7,50 voordeel te krijgen op een maandpakket (voordeel niet van toepassing op kwartaal- of jaarpakket).

Van Vullen naar Voeden draait op SYS PlatformSYS Platform - Websites voor coaches